De paarden

Ginger

Een Arabische volbloed merrie, geboren 8 april 2002. Ginger is sinds juni 2012 bij ons. Apetrots waren we dat we haar konden overnemen van Lisanne Thomas van Indigo Horsetraining, die haar opgevoed heeft tot een lief, stabiel en fijn paard. Ginger is betrouwbaar, meegaand, rustig en een tikkeltje bedachtzaam. Haar karakter maakt haar heel geschikt om ook kinderen te coachen.

Duke

Een mini-shetlander merrie, geboren 16 juni 2010. Duke is sinds juli 2017 bij ons. Ze is een echte kinderpony. Rustig, lief en betrouwbaar. Maar soms ook een beetje eigenwijs, vooral als het om eten gaat. Haar karakter en haar grootte maken haar heel geschikt om ook kinderen te coachen.

Pip

Onze nieuwste aanwinst. Sinds april 2019 is Pip onderdeel van het team van Paerdenkracht. Een Haflinger merrie, geboren 15 april 2014. Pip is een vrolijke pony en ontzettend nieuwsgierig. Ze houdt erg veel van aandacht en is gek op knuffels en complimenten. Ze kan ook best eigenwijs zijn  en neemt graag de leiding. Een koudbloed pony, maar toch gevoelig en pakt hierdoor heel snel signalen op van mensen.