De paarden

Ginger

Een Arabisch volbloed merrie, geboren op 8 april 2002. Ginger is sinds juni 2012 bij ons. Apetrots waren we dat we haar konden overnemen van Lisanne Thomas van Indigo Horsetraining, die haar opgevoed heeft tot een lief, stabiel en fijn paard. Ginger is betrouwbaar, meegaand, rustig en een tikkeltje bedachtzaam. Haar karakter maakt haar heel geschikt om ook kinderen te coachen.

Romeo

Onze grote, vriendelijke reus. Romeo is een KWPN ruin, geboren op 26 april 2007. Ook Romeo hebben we mogen overnemen van Lisanne Thomas en is bij ons komen wonen in januari 2021. In eerste instantie met name als rijpaard, maar inmiddels heeft hij een carrièreswitch gemaakt van dressuurpaard naar coachpaard. Romeo is de stabiele factor binnen onze kleine kudde, een echte leider. Met een redelijk groot ego maar met een hart van goud.

Duke

Een mini-shetlander merrie, geboren op 16 juni 2010. Duke is sinds juli 2017 bij ons. Ze is een echte kinderpony. Rustig, lief en betrouwbaar. Maar soms ook een beetje eigenwijs, vooral als het om eten gaat. Haar karakter en haar grootte maken haar heel geschikt om ook kinderen te coachen.

Lancelot

Vanwege zijn leeftijd mag deze jonge hengst zich vooral bezighouden met paard zijn en wordt hij nog niet ingezet als coachpaard. Lancelot is geboren op 28 mei 2022. Hij is het veulen van Ginger, zijn vader is Xavante, een stabiele en prachtige Lusitano. We zijn ontzettend benieuwd hoe Lancelot zich gaat ontwikkelen.